Защо хората залагат многократно на спортове?

Едно от най-важните решения, които трябва да вземете, когато залагате онлайн е кой сайт за спортни залагания да изберете. Има стотици от тях и да избереш някой добър си е голямо предизвикателство. Трябва да вземете предвид няколко фактора и да се уверите, че използвате надежден сайт с добра репутация.

Хубавото е, че има няколко качествени сайта (вижте нашите предложения тук) но трябва да помислите, за да изберете кой би бил най-добър за вас и вашите изисквания. Не е наложително да откриете само един вариант, който отговаря на очакванията ви, не е казано, че не можете да използвате повече от един сайт.

Всъщност има няколко предимства в това да използваш няколко сайта за спортни залагания. Тук ще ви обясним най-важните от тях.

Линиите и Сравняването на коефициенти

Най-голямото предимство на това да имаш профили в повече от един сайтове за спортни залагания е способността да сравняваш линиите и коефициентите. Това е нещо, което всеки, който обича да залага трябва да направи, дори тези, които залагат за развлечение, и е доста съществено за тези, които се опитват да максимизират печалбите си.

Коефициентите и линиите на пазарите за спортни залагания обикновено варират. Като разглеждате и сравнявате възможностите, можете да се уверите, че приемате най-добрата сделка всеки път като залагате. Може да ви провърви на футболен мач например, или да имате по-добър шанс с някой тенисист да спечели турнира.

Понякога разликата в това, което сайтовете предлагат, може да бъде доста съществена, но обикновено е незначителна. И все пак, понякога малката разлика може да има голямо влияние върху печалбите ви, така че определено има полза от сравняването на всяка възможност. В даден момент това може да се окаже разликата между печалба и загуба.

Обхват и Опции за залагане

Използването на повече от един сайт може да увеличи възможните опции за залагане. Макар че повечето сайтове предлагат широк обхват от залагания за разнообразна гама от спортове, те не могат да отразят всяко едно събитие за всеки един спорт. Затова ако използвате само един сайт, може да изпуснете някои потенциални възможности.

Не всички сайтове предлагат едни и същи опции за залагане. Главните видове залози се предлагат от повечето сайтове, но ако харесвате нетипични залози, може да ви се наложи да потърсите тук-там, а като използвате няколко сайта за спортни залагания, ще го постигнете с лекота.

Това е особено важно ако обичате да залагате на различни спортове, защото в някои сайтове е по-добре да залагаш на едни спортове, а в други сайтове – на други спортове. Например, сайт, който е отличен за залагане на футбол, може да не е толкова добър за залагане на голф. Друг сайт може и да не е толкова подходящ за залагане на футбол, но е много подходящ за голф. Ако залагате на футбол и голф, тогава очевидно трябва да имате профили и в двата сайта.

Бонуси, Награди и Промоции

Страхотен начин да изкарате малко допълнителни пари от залога си е да се възползвате от бонусите, наградите и промоциите, които повечето сайтове за залагания предлагат на нови и редовни клиенти. Като разделяте залозите си между различни спортни залагания може да увеличите печалбата си, колкото повече сайтове използвате, толкова може да увеличите приходите от тях. Не е задължително да залагате активно, а и някои награди и бонуси могат да са доста големи.

Само едно предупреждение – трябва да сте умни . Първо, трябва да се уверите, че сте се запознали с всички условия на наградите и бонусите. Винаги ще има правила за това какво може и какво не може да правите с парите от бонуса и какво трябва да направите, за да спечелите предложената награда.

Второ, трябва да посещавате този сайт, който ви цени. Например, може да има налична промоция в определен сайт, която дава голям бонус ако направите определено количество залози през определен месец. Ако бонусът е достатъчно голям, може би ще си струва да залагате само в този сайт през този месец, дори да се наложи да жертвате награди от друг сайт.

Ще трябва да прекарате известно време в проучване – как да извлечете максимални бонуси и награди в сайтовете за спортни залагания, но в дългосрочен план ще се уверите, че си е струвало.

How Many Sites To Use?

Гореспоменатите предимства, надяваме се, са ви убедили, че е добра идея да залагате в множество спортни сайтове. Следващото нещо, за което трябва да се замислите е колко сайта да използвате.

Няма оптимално число, това зависи от няколко различни фактора. Ако можете да извлечете всичко необходимо от два определени сайта, и все пак получавате добри бонуси и награди, тогава трябва да рискувате с тези два. Ако чувствате, че ще извлечете повече ползи от три или четири сайта, тогава това трябва да направите.

Съветваме ви да не превишавате активната употреба на повече от пет сайта, защото ползите се разреждат и объркват. Можете да имате и други профили в други сайтове и да ги използвате, само когато има конкретна причина да го направите.

Независимо колко сайта изберете да използвате, уверете се да са такива с добра репутация. Това е златно правило в спортните залагания онлайн.