Залози за баскетбол – Ефбет (Иван Ганев)

Баскетболът е един от най-популярните спортове в Европа, като бива практикуван и залаган от много хора. Определено, той е изключително динамичен и интересен, което го прави все по привлекателен за неутралните играчи, които обичат залозите. В случай, че не разбирате много от залагане на баскетбол, това не трябва да ви притеснява, понеже в тази статия ще откриете какви точно биват залозите свързани с този спорт и как можете лесно да спечелите пари от тях. Повечето стратегии и системи са изпробвани от доказани специалисти в сферата на залозите на баскетбол, направени в един от най-големите букмейкъри в страната – Ефбет.

Как да залагаме на баскетбол

Преди да започнете своето приключение наречено “залози на баскетбол”, вие ще трябвате да си направите регистрация в един от най-добрите букмейкъри в страната – Ефбет. Определено, когато става въпрос за залагания, този напълно лицензиран оператор, се ползва с огромна репутация от залагащите.

Ако сте готови с регистрацията, ще е нужно да отделите малко време за това да разберете какво точно представлява този, обичан от милиони хора по света, спорт. За целта, може да отворите някой видео клип от интернет и да погледате как точно той се практикува. Правилата са също неизменна част от спорта, постарайте се да научите най-основните от тях като за целта също може да посетите страницата на Ефбет посветена за баскетбола, публикувана на официалния сайт на букмейкъра.

След като приключите с всичко описано по-горе, то вие сте готови да започнете вашето приключение. Залозите на баскетбол са изключително интересни и популярни. Както вече стана на въпрос, Ефбет предлага страшно много баскетболни събития от редица държави – САЩ (НБА), Испания (Лига Ендеса), Германия (ББЛ Лига), Евролига, Евро Купа, Шампионска лига, както и дори Балнкаската и Адриатическа лиги.

След успешно приключване на стъпките описани по горе, може да погледнете и какви маркети се предлагат в дадения букмейкър. Определено най-популярните са така наречените крайни резултати и хендикеп, но има и много други, за които ще ви информираме по надолу в статията.

Избирайки най-правилния баскетболен залог

Ако имате вече познания в сферата на баскетбола, то вие ще трябва да започнете да предвиждате и да четете играта. За целта, Ефбет предлага изключително широк набор от пазари, с невероятно високи коефициенти. След като знаете как даден отбор играе, може да направите прогноза, как би свършил дадения мач. Има няколко опции, които биха могли да ви донесат добри печалби, стига да имате достатъчно познания върху отбора и играчите. Част от тези екстравагантни маркети ще предоставим по долу:

  • Общо Точки: Под/Над
  • Печеливша разлика
  • Четни/нечетни точки
  • Първи до 10/15/20 точки
  • Първи/последен кош
  • Кой играч ще реализира повече кошове
  • Кой играч ще направи повече борби

Разбира се, има още доста популярни и не чак толкова известни пазари. Абсолютно всеки един от тях може да ви докара добра печалба, ако имате поне малко познания и късмет.

Правила, които трябва да спазвате при залози на баскетбол

Както знаете, хазартът е нещо което може да ви навлече сериозни проблеми. Бързо натрупване на загуби не е изключено, за това когато усетите, че сте в негативна серия, по добре спрете за момент. Абсолютно същото важи и за победна серия, усетите ли, че печелите прекалено много бъдете склонни да се откажете, късметът няма винаги да е с вас. Едно от най-важните правила, които трябва да спазвате е самодисциплината. Без това качество, нито един залог няма да бъде успешен. Също така, е нужно и да проявите търпение, понеже печеленето от залози на баскетбол е дългосрочен процес.

Стратегии за по успешни залози на баскетбол

Има доста измислени стратегии за залози на баскетбол от редица специалисти и играчи. В следващите няколко реда, ще ви дадем насоки и съвети, как може да бъдете една идея по успешни, залагайки в един от най-големите букмейкъри в България – Ефбет.

  • Залагане на живо на четвъртини
  • Победа за отбор, загубил последните си мачове
  • Залагане на под точки при финали и плейофи

Всяка една от тези стратегии е с гарантирана печалба в дългосрочен план, стига да спазвате правилата за залагане на баскетбол посочени по горе.

Заключение

Ако мислите, че баскетболът е вашия спорт и вашата игра, то несъмнено побързайте да направите вашата безплатна регистрация в Ефбет. Там ще намерите изключително голяма селекция от спортни събития и пазари, за да може да направите вашите залози на баскетбол. Следвайки, нашите насоки, съвети и стратегии, определено ще стане един невероятно добър играч, познавайки отлично този популярен спорт!