Снукър Коефициенти


Снукърът е световно известна билярдна игра. Играе се със бяла топка бияч, 15 червени топки и 6 цветни. Всяка топка носи различен брой точки при вкарване в някой от джобовете. Червените топки носят по 1 точка, докато цветните, в зависимост от цвета си, носят от 2 до 7 точки.

Макар снукърът да не може да се сравнява с футбола, тениса или баскетбола по брой фенове, то това не означава не няма зрители. В България снукъра е сравнително популярна игра и при нея не липсват спортни залози.

Турнири по снукър в Ефбет

Ефбет предлага на своите потребители спортни залози на снукър. В сайта на букмейкъра може да залагате на всички световни снукър събития:

  • World Snooker Championship
  • UK Championship
  • World Cup
  • Scottish Open
  • World Open
  • European Masters

Това са едни от най-популярните снукър турнири, на който може да залагате. Дори и да сте си набелязали един от тези турнири и искате да залагане, но не присъства на екрана, това означава, че в момента не се провежда среща от тази категория.

Залагане на снукър

Преди да започнете да залагате трябва да проверите внимателно статистиката и последните няколко мача на вашия фаворит. Ефбет предлага подробна статистика, която е достъпна до всички потребители. Ако нямате фаворит във срещата, а сте решили просто да залагате на снукър то тогава трябва да проучите и двамата играчи.

Както знаем снукъра не е спорт, в който се изисква груба сила. Всеки удар трябва да е прецизен и добре премислен. Позиционирането на бялата топка, топката бияч, е много важно. Физическото състояние на състезателите е важно, но психическото взима превес в този спорт. Ако следите срещата на живо и залагате това ще е голям бонус за вас. Така може да прецените кой от претендентите е фокусиран и в по-добро ментално състояние. Може лесно да забележите дали някой от двамата е разсеян или притеснен. Това са едни от многото плюсове да гледате срещата докато залагате, а и коефициентите на живо са много по-високи.

Видове залози и коефициент

Залозите в снукъра са доста непредсказуеми. Това че има изразен фаворит не означава, че той със сигурност ще победи в срещата.

Първият залог, за който ще говорим, е залог за точен резултат. Както във другите спортове така и тук трябва да познаете точния резултат на играта. Но преди да заложите проверете колко фрейма е двубоя. В повечето случаи е 5 от 9 фрейма, но понякога има срещи и с повече. Залозите от този тип не се характеризират с високи коефициенти, но все пак е възможно на направите печалба.

Следващият популярен залог в снукъра е “победител във фрейм“. Тук шансовете за печалба са по-големи ако следите срещата на живо. Ако видите че вашият фаворит е хванал инерция и не пропуска джобовете, то тогава би бил добър избор да заложите на него. Този залог е с по-високи коефициенти и шансовете за печалба са доста добри.

Кой ще вкара първата червена топка е друг популярен залог, с който може да изкарате бърза печалба. В повечето случаи, играча който не разбива има по-голям шанс за вкара първата червена топка. Тук ако фаворита в срещата брейква, това ще рече, че аутсайдера има шанс първи да вкара червена топка. Това би било доста добра възможност да заложите малка сума на аутсайдера и да спечелите.

Друг залог, от който може да се възползвате докато залагате на снукър е “състезание до 20/30/40 точки“. В зависимост кой букмейкър сте избрали може да заложите кой от двамата противници пръв ще достигне до 20, 30, 40 или друга определена линия.

Заключение

Ефбет предлага голямо разнообрази от снукър залози и конкурентни коефициенти. Като един от най-предпочитаните букмейкър в България, Ефбет постоянно се стреми да задоволява хазартните потребности на своите потребители. Началните коефициентите се една от главните отправни точки за всички играчи, а коефициентите на живо са още по-големи.