Ръгби залози – Ефбет (Мария Минева)

Неслучайно Ефбет е най-големият онлайн букмейкър в България. Ако сте любители на спорта, то тогава Ефбет е точното място за вас. Освен футбол, тенис, баскетбол, волейбол, дартс, снукър, бойни спортове, хокей на лед, колоездене, плажен волейбол и електронни спортове, вие може да правите онлайн залози и за ръгби мачове. Ако сте любители на този по-нестандартен спорт, честито. В Ефбет имате възможността да слагате залози на огромен брой мачове, които се провеждат в момента, или такива, които ще се проведат в бъдеще.

Ефбет са се погрижили да стимулират желанието ви за игра като ви предлагат невероятен еднократен бонус при регистрация в сайта им. С него вие имате възможността да получите, забележете, 100% бонус от своя първи депозит до 200лв.

Така вие имате много по-голям шанс за успех и съответно, доста удовлетворяващи печалби. Но сега нека се съсредоточим повече върху темата за ръгби залозите в Ефбет. Както казах, може да залагате на редица мачове, а коефициентите са меко казано добри.

Един ръгби мач се състои от две полувремена от по 40мин., което означава, че целият мач е 80мин. Почивката между двете полувремена е 10мин. Броят на играчите във всеки отбор е 15 или 13, в зависимомст от разновидността на спорта. В Ефбет може да залагате на мачове не само от Ръгби Лига, но и от Супер Лига и Ръгби Юниън. Мача печели отборът, който успее да вкара повече точки в рамките на 80мин. Специфичното при ръгби залозите е, че могат да се правят няколко различни видове залози.

Залог за победа най-просто казано означава да заложите на отбора, който според вас ще спечели. Също така може да заложите и на равен резултат. В Ефбет обаче имате възможността да правите и още видове залози, които не само ще направят преживяването ви по-интересно, интензивно и вълнуващо, но и ще имате шансове за още по-големи печалби.

Един от най-популярните видове залози е така нареченият хендикап. При него коефициентите са доста високи и много любители на спортните залози обичат да правят точно такива залози. Хендикапът всъщност е предимство, което по-слабите отбори получават от букмейкърите, за да може мачът да е по-равностоен. Преднината от точки, дадена на аутсайдерите се добавя към общият резултат. Отборът, който е спечелил дадена предмина може да завърши наравно, да спечели или дори да изгуби срещата с по-малко от хендикапа. Това ще означава, че залогът е покрит, а съответният отбор ще спечели. От друга страна, отборът, който е с отрицателен хендикап трябва да спечели играта с повече точки от тези, посочени в хендикапа. В противен случай той губи мача.

В сайта на Ефбет имате възможността да правите залог за Хендикап за първото полувреме. Това е специфичен тип залог, който е препоръчително да правите, само тогава, когато смятате, че единият отбор е прекалено силен и ще победи по-слабият отбор, или тогава когато вярвате, че по-слабият отбор ще успее да се задържи в играта през първото полувреме.

Друг тип залог, който може да направите в категорията с Ръгби залози е да предположите дали вашият отбор ще направи повече или по-малко точки от точно определен брой. Също така може да заложите дали точките, които вашият отбор ще отбележи ще бъдат четен или нечетен брой. По този начин вие увеличавате шансовете си за по-голяма печалба дори повече.

В Ефбет коефициентите за ръгби мачове са впечатляващи и биха спечелили вниманието дори на най-запалените играчи. С бонуса, който получавате при първия си депозит и разнообразието от опции за залози, вие имате доста висок шанс да спечелите нелоша сума.

Освен това, може да изтеглите мобилното приложение на Ефбет на своя смартфон и да залагате по всяко удобно за вас време, дори когато сте навън. Мобилното приложение е без каквито и да било ‘бъгове’, което го прави идеално за залози навсякъде и по всяко време.

Ако това четиво е събудило интереса ви към ръгби залози, то тогава ви препоръчвам да се запознаете по-обстойно с този тип спорт и залозите, предназначени за него. Единственото, което ви остава след това е да се гмурнете в игралния свят на Ефбет и да печелите безброй страхотни печалби.