Ефбет Вход и Регистрация (Инструкция)

Вероятно вече сте чували, че Ефбет е сред лидерите в хазартната индустрия и се чудите: Дали да се регистрирам? Е, не се чудете много, защото Ефбет със сигурност има големи предимства пред другите онлайн казина. Първо, компанията е напълно лицензирана и залагането при този букмейкър е абсолютно законно, така че не трябва да имате никакви притеснения по този въпрос. Да не говорим, че когато се регистрирате ще получите огромни начални бонуси и ще имате възможност да участвате във всички други промоции. Депозирането и тегленето на средства също е изключително лесно и удобно. Нека видим как точно става регистрацията в Ефбет в няколко бързи стъпки:

1.Отворете официалния сайт на букмейкъра, а именно www.efbet.com. Сайтът е с приятен дизайн в черно и жълто и в средата на началния екран ще видите най-различни спортни пазари. Но тях можете да разгледате по-обстойно след като се регистрирате в сайта. Горе в десния ъгъл ще забележите формата за вход, под която е оцветения в жълто надпис „Регистрация“. Кликнете върху него.

2.След като изберете бутона за регистрация пред вас ще се открият няколко полета, в които трябва да попълните потребителското име и паролата за вход в сайта, промоционален код и имейл. Този промоционален код не е задължителен, но ако разполагате с такъв попълнете го, защото можете да се сдобиете с още бонуси и привилегии на по-късен етап. Естествено, като във всеки друг сайт за залагания трябва да се съгласите с условията за ползване, политиката за защита на личните данни и да декларирате, че имате навършени 18 години. Когато приключите с тези полета кликнете върху жълтия бутон „Продължете“.

3.Идва моментът да попълните и вашите лични данни- националност, език, пол. Можете да изберете и валутата за вашата игрална сметка между следните валути: EUR, BGN, USD, TRY. Задължително трябва да предоставите телефон за контакт, вашите име и фамилия, дата на раждане и ЕГН. Накрая трябва да въведете и вашия адрес-държава, област, град, улица и номер. Ако попълните вярно всички тези полета, само трябва да кликнете върху бутона „Регистрация“, който ще видите най-отдолу и ще бъдете на една крачка от вашата вълнуваща игра в Ефбет.

4.Последното нещо, което трябва да направите, за да бъде вашата регистрация в сайта на този букмейкър успешна е да отворите имейла си, където ще получите писмо за активация на вашия профил. Кликнете върху изпратения ви линк и с това вашата регистрация приключва. Вече можете да разгледате всички методи за депозит, да изберете най-удобния за вас и да заредите сметката си.

Както сигурно вече знаете, при успешен първи депозит ще получите 100% от депозираната сума като първоначален бонус до 200лв. за спорт и 1000лв. за казино, което никак не е малко и затова определено си струва да се регистрирате. Но имайте предвид, че идентифицираните потребители имат повече привилегии в сайта и е важно да верифицирате профила си, дори и още да не сте стигнали до теглене на средства. Това може да направите като изпратите необходимите документи по имейл. Свържете се с любезния Ефбет съпорт и те ще ви разяснят всичко.Важно е да потвърдите самоличността си и заради началния бонус, тъй като само по този начин можете да го получите. След като документите ви са одобрени, вече можете да депозирате и теглите спокойно и да се възползвате от всякакви промоции.

Не си мислете, че Ефбет само примамват нови клиенти с този висок първоначален бонус и след това всичко ще приключи. Напротив, ако се регистрирате при тях и започнете да залагате редовно в сайта, ще получавате бонуси за лоялност, кешбек бонуси при загуби и още много други ексклузивни оферти. Регистрацията в Ефбет е лесна и не отнема много време. Всеки пълнолетен фен на хазартните игри може да създаде акаунт за броени минути и да се наслади на множеството спортни пазари, завладяващи слот игри и доходоносни игри на маса с дилъри на живо.