PokerStars България (Казино и Покер) – Мнение #04 (Валентин Савов)

В днешно време все повече дейности се преместват онлайн. Същата тенденция може да се забалежи и със хазартните игри.

Като най-известната платформа за залози е не друга, а Pokerstars.

Сигурен съм, че си чувал за нея, но въпросът тук по-скоро е…

Наистина ли е толкова добра колкото всички я изкарват?

Нека първо да обсъдим всичко, което можеш да правиш, когато използваш Pokerstars и след това да прецениш дали би ти било от полза.

Като за начало, Pokerstars е изключително лесно достъпна платформа, чрез която можеш да играеш хазартни игри срещу хора от цял свят.

И най-готиното – можеш да правиш всички залози и печалби от комфортна на собствения си дом.

Просто влизаш в своя Pokerstars акаунт от телефон, компютър или таблет и започваш да играеш.

Ако още не си сигурен дали искаш да залагаш истински пари, Pokerstars ти дават нови виртуални чипове всеки ден.

Също ако имаш съмнения относно правилата на различните разновидности на покера, форумът на Pokerstars е изпълнен с детайлни инструкции и правила за всяка от тях.

В днешно време все повече и повече хора спират да ходят до казината заради сегашната пандемия, това прави online залозите много по-приятни за всички.

И със сигурност тази промяна може да е малко плашешта в момента, но Pokerstars е една от наи-големите платформи за хазартни игри със средно 100000 играчи всеки един момент. И всички тези хора играят точно защтото парите са напълно защтитени, без проблем можеш да си изкараш голяма сума през картата или peypal, или където ти е удобно.

Обаче за много Българи, независимо, че стотици хиляди играчи използват Pokerstars им е странно да въвеждат дебитната или кредитната си карта online, понеже повечето хора тук плащат с наложен платеж, и макар и да е странно това е наи-добрият начин чрез който можеш да управляваш парите си, играейки хазартни игри online.

Все пак, ако нещо не ти е ясно и за това има лесно решение, Pokerstars имат чудесен екип за помощ, които са на твое разположение 24 часа в денонощието, което ти позволява бързо и лесно да получаваш отговор на всяко едно твое запитване или неястност.

Идва време да поговорим за видовете Poker вариации с които разполага платформата. PokerStars предлага голям брой покер вариации: Texas hold ’em, Omaha, Omaha Hi / Lo (8 or Better), Courchevel, Stud, Stud Hi / Lo (8 or Better), Razz, теглене с пет карти, 2-7 Triple Draw & 2-7 Single Draw, Badugi, HORSE, HOSE, Mixed Hold’em, Mixed Omaha Hi / Lo, Triple Stud и 8-Game Mix. PokerStars предлага и „Смесени игри“, които се въртят през няколко от тези игри.

Ти получаваш също така и 30$ начален бонус за новорегистрирал се, напълно безплатно, което ти позволява да изпробваш наученото без риск да загубиш от собствените си пари. Не звучи ли чудесно?

Какво ще кажеш за това?

Pokerstars, ти позволява да играеш където и както си поискаш, без да се съобразяваш със уговорки на живо, няма го това притеснение, което можеш да изпиташ при физическия контакт на масата, което ти позволява да бъдеш много по-концентриран и съсредоточен във играта.

Вече можеш да играеш Pokerstars и във движение, което става лесно като детска игра чрез мобилното си устройство. Бутонът „Играй сега” ти дава възможност да се присъединят към любимите си игри и турнири само с едно натискане

Сайтът не съдържа реклами, които да ти изкачат при всяко едно натискане на бутона, което лично мен ми харесва много. Всичко става бързо и лесно с няколко клика. Сайта е с нужните сертификати за сигурност така, че няма от какво да се притесняваш от гледна точка на сигурност на личните данни.

Този сайт няма да работи за вас, ако не бъдете постоянен и не рискувате понякога, защото най-големите печалби от него са именно тогава.