Коефициенты Хокей На Лед (Efbet) (Киро Стаменов)

Хокеят на лед е един от най-динамичните олимпийски спортове, а това че се провежда на лед го прави още по-интригуващо за гледане. Хокеят се слави с многото си привърженици най-вече в САЩ и Русия, но се практикува и в почти всички европейски страни. Дори и България разполага с отбор по хокей на лед, който е участвал в Олимпийските игри пред 1976 година. Един хокеен мач се състои от три части по двадесет минути. Продълженията са от 5 до 20 минути в зависимост от това какъв вид е мача.

Дори и да не може да се сравнява с футбола, баскетбола и тениса, хокеят привлича множество спортни залози. Точно по тази причина Ефбет предлага на почитателите на ледени емоции да поставят спортни залози на хокей по всяко едно време. Букмейкъра предлага богат аранжимент от хокей срещи. В секцията с хокей на лед може да намерите всички световни мачове и първенства. Едни от тях са Национална хокейна лига, Континентална хокейна лига, Шампионска хокейна лига и първенствата в Русия, Швеция, Финландия, Австралия и други.

Залози на хокей на лед

Преди да започнете да залагане на хокей трябва проучите много фактори и да предвидите крайният изход.

Хокея е отборна игра и от тук следва, че преди да направите своят залог вие трябва добре да се запознаете и с двата отбора в мача. Най-важните неща, които трябва да направите е да проверите дали има контузени играчи или нови попълнения в отбора. Дори и малка промяна в състава на един колектив би променило представянето му. В хокея трябва да следите дали има конфликтни играчи, защото тук наказанията не са картони, а се измерват в минути. Наказанията най-често са от 2 до 10 минути и това оставя отбора с един състезател по-малко.

Друг фактор, който трябва да проверите е това кой отбор е домакин на мача. Макар и да не ви се струва толкова важна подробност това в някои мачове е решаващо. Публиката от друга страна е върховното оръжие на всеки един отбор и домакините винаги го използват.

Ефбет, като български лидер в спортните залози предлага на своите потребители подробна статистика за всеки един спорт. След като изберете отбор в статистиката ще излезе всичката информация за него. Залагането на хокей не е никак лесно, затова се възползвайте от всичката налична информация, за да увеличите своя шанс за печалба.

Видове залози и коефициенти

Тук, както на всички други видове спорт може да заложите на крайният изход от мача. Тук фаворитите имат ниски коефициенти, поради голямата вероятност те да победят, а аутсайдерите обратното. Този вид залог е сравнително лесен и в повечето случаи нерентабилен.

Както вече споменахме един хокеен мач се разделя на 3 третини. Така може да залагате кой ще победи в 1-вата третина, 2-рата и 3-тата. Ако това отново ви се струва лесно, може да познаете точния резултат във всяка една. Коефициентите тук стават по-високи и печалбата също.

Друг залог, от който може да се възползвате е “Общ брой голове“. Тук букмейкърите обикновено съставят линии за под или над. В хокея на лед най често срещаните линии за този залог са 5.5 или 6.5. Тук трябва внимателно да прецените колко гола ще бъдат вкарани в редовното време на срещата и да изберете вашата линия.

Има още редица видове залози който Ефбет предлага на своите потребители. Не забравяйте, че коефициентите са високи, когато вероятността да се случи е най-малка, а ниските коефициенти представляват голямата вероятност да се случи. Точно по тази причина ясно изразените фаворити имат ниски коефициенти.

Заключение

В сайта на Ефбет може да намерите повече от 13 вида спорт, на които да направите своя залог. Букмейкъра предлага конкурентни коефициенти и множество пазари за всеки залог. Дизайна на сайта е съставен, така че да е удобно на всички потребители и да се премахне възможността за недоразумения и грешки при залагането. Също така Ефбет предлага залози на живо, които превръщат залагането в неповторима емоция.