Коефициенти За Залагане На Футбол


Ефбет, като доказал се букмейкър предлага на своите потребители незабравими емоции, както на казино игри така и на спортни залози. В секцията със спортни залози може да видите богатия аранжимент от спортни събития, на които може да залагате. Най-популярният спорт, който предлага букмейкъра е футбол.

Дългия списък със футболни първенства, на които може да залагате, започва от България Efbet Лига до Шампионска Лига. Букмейкъра предоставя достъп до всички световно известни срещи от цял свят, дори и приятелски мачове.

Футболът е спорта с най-голяма фен база както в България така и в целия свят. Дали заради начина, по който се играе или заради емоциите, които доставя не е ясно. Но този спорт предоставя на своите зрители неповторима динамика, бързи реакции и издръжливост от страна на играчите.

Залагане на футбол

Това че всеки втори човек, когото познаваме е футболен фен не означава, че залагането на футбол е лесна работа. Преди да решите да залагате на отбор, професионалните играчи в залозите винаги проверяват последното представяне на отбора, трансфери и срещу кого ще играе. Също така във всеки букмейкърски сайт може да намерите подробна статистика за всяка една среща. Горещо ви препоръчвам да я проверите преди да направите своя залог.

Друг голям фактор, който влияе на представянето на отборите е терена. Големината на футболното игрище може да варира. Дължината на различните игрища е от 90 до 120 метра, а широчината от 45 до 90 метра. Затова винаги проверявайте кой отбор е домакин на срещата. Отбор който е свикнал да играе на по-малък терен ще бъде затруднен да покрие цялото пространство ако играе на игрище, което е с 10 или 15 метра по-дълго.

Коефициенти

В Ефбет залагането е направено максимално лесно. Стига да разполагате с пари във вашата сметка може веднага да заложите на своя фаворит. Раздела “На живо“ е един от най-предпочитаните в сайта на букмейкъра, защото залозите преди да започне мача се характеризират с добри, но не и високи коефициенти. Когато залагаш на живо нещата са съвсем по-различни. Коефициентите са високи и динамични, и постоянно се променят. Ако даден залог преди началото на мача ви се е струвал с твърде нисък коефициент то след началото на мача коефициента на този залог може драстично да се промени. Също така да не забравяме, че Ефбет е спонсор на Лудогорец Разград, Левски София, Локомотив Пловдив, Берое и Верея от Стара Загора, Витоша Бистрица, Септември София, Дунав Русе. И това са отбори само от първа лига. От тук следва, че е нормално букмейкъра да дава най-високите коефициенти на пазара.

Видове залози

Видовете залози се припокриват донякъде със други спортове. Тук присъства “Краен изход на мача“. Този залог не се характеризира с високи коефициенти, но все пак възможността за печалба е 50% на 50%. Но имайте предвид, че отбора с по-висок коефициент има по-малък шанс за победа.

Може да заложите на това кой отбор пръв ще отбележи гол. В зависимост от това кои отбори играят коефициентите за този залог може да са високи. След отбелязване на 1-вия гол вече може да залагате кой ще отбележи втория и дори колко общо голове ще има в срещата.

Един от залозите с най-високи коефициенти е “Точен резултат“. Може да заложите на точен резултат за полувреме или за срещата. Без значение кое ще избереш коефициента ще е висок, поради сложността да се предвиди точният резултат.

Други залози, които се характеризират с постоянно високи коефициенти са “Комбинирани залози“. Тук букмейкъра позволява да комбинираш залози и да ги обединиш в един. Вероятността за точен комбиниран залог не е голяма, но не е и невъзможно. Коефициентите винаги са високи при този вид залози.

Заключение

Ефбет, като спонсор на повече от половината футболни отбори от Първа професионална футболна лига, предлага най-високите коефициенти за футбол в цялата страна. В раздела “На живо“ футбола е една от най-предпочитаните игри. Почти винаги има мач, на който да се насладите и да преживеете емоциите от залагането с високи коефициенти.