Футболни залагания на живо – Ефбет (Радка Нацева)


Футболът е най-известния спорт. Това го прави и причина да е с най-много залагания на букмейкърски платформи като Ефбет и да води челно място в спортните раздели. Ефбет предлага различен набор от опции за видове залагания, които могат да се направят на футболни мачове. Една от причините Ефбет да е най-предпочитаният букмейкър е възможността да се залага онлайн на футболни срещи. Футболните първенства са много, например английски, немски, френски, италиански, испански, но освен на държави в Европа, Ефбет предлага възможност за залози на първентства извън Европа, например казахстански, алжирски и други. Изборът на такива се увеличива с включването на шампионати за аматьори, както и шампионати за младежи. В самата платформа нареждането на срещите е по държави. По принцип на първо място са футболните срещи в България, както и основните страни, в които се провеждат водещи футболни шампионати. Ефбет подрежда мачовете и според времето, в което се провеждат, например има възможност да се информирате за всички срещи, които са в близките 24 часа, както и за тези, които са планирани за по-дълги периоди.

Разновидността на пазари е много голямо, а за водещите мачове опциите за залози надвишават 150, защото играта при тях е активна, напрегната и енергична и резултира в неочаквани ситуации, като показване на картони, дузпи и т.н. Главните избори налични в Ефбет са: краен резултат, брой голове за мача, голмайстори, двата отбора да отбележат, азиатски хендикап. Съществуват също и допълнителни опции, като показване на червен картон, брой на дузпи, брой на автоголове, по какъв начин ще бъде вкаран първият гол, ще има ли корнери в първите 10 минути, ще има ли тъчове в първите 10 минути и др. Ефбет предлага улеснява преживяването с опцията статистика, с която може да се направят е по-конкретни прогнози. Също така чрез използването на опцията за комбинирани пазари – побеждаване на даден отбор, комбиниран с под или над брой голове за мача, шансът за успешен фиш се увеличава. Можете да добавите по-интересни неща, предлагани в дадения момент, като например от кой ще бъде отбелязан следващия гол, как ще бъде завършено първото или второто полувреме.

Коефициентите, които се предлагат от Ефбет са впечатляващи. При най-разпространените шампионати пазарните коефициенти, които водят са по-добри от тези, които са предлагани от други онлайн букмейкъри. За по-нестандартните залози коефициентите са малко по-ниски, но такива залози се предлагат от много малко онлайн букмейкъри. Ако искате да опитате нестандартен залог, трябва да се замислите над това. Ефбет е водещият предпочитан букмейкър за любителите на онлайн залагания на футбол, когато се отнася за популярни мачове и пазари. За тези опции платформата предлага високи коефициенти.

Опцията за футболно залагане на живо има доста предимства, като от тях са стойност и забавление. Ако се съчетаят залозите на живо с гледането на срещата, то ще може да се следи и предвиди развоя на срещата, или да се разбере кой играч в каква форма е за деня. Може да се предвидят неща като обръщане на мач от изоставащ отбор, или пък да се забележи, че някой отбор е мотивиран за още голове. Мачовете на живо са с много по-висок коефициент, отколкото тези, които не са на живо. Много е важно стратегията и плана, когато залагате на живо. На първо място, ако вече сте заложили преди срещата за победа на единия отбор, то можете да използвате възможността да намалите загубите си при неблагоприятно развитие, или пък да се възползвате от предимството на отбора за да спечелите допълнителна сума. Трябва да помислите внимателно, защото залозите на живо трябва да са гъвкави, а вие да сте в състояние да мислите креативно. В никакъв случай не трябва да се панирате. Не се паникьосвайте и не залагайте сляпо пари на мачове на живо, само защото друг от залозите ви е губещ. Трябва да имате подходящ резервен план преди началото на срещата и да си определите бюджет, който може да изиграете на живо в случай на неблагоприятен сценарий. Тази определена от вас сума не бива да бъде превишавана в никакъв случай. Само така ще може да контролирате себе си, за да се опитате да възстановите баланса.