Efbet тенис на живо (Руси Петков)

Както всички знаем, спортните залози са най-разпространените залози измежду хазартните игри. В тази насока Ефбет, предлага разнообразие от спортни залози на редица видове спорт, като футбол, тенис, баскетбол и много други. Някои видове спорт не са известни с многото си фенове поради слаба заинтересованост към вида спорт или от страна на залозите. Много от играчите, които избират спортните залози, залагат на добре проучен и познат спорт с цел да намалят загубите и да увеличат своите печалби. В България най-разпространените спортни залози са на футбол и тенис.

Тенисът е един от тези спортове, който се характеризира с голямата си фен база, както в България така и в Европа. Характеризира се с динамичността си и постоянната промяна в резултата на играчите. С опцията “залози на живо“, тенисът на корт се превръща в един от най-предпочитаните видове спорт за спортни залози.

Тенис турнири в Ефбет

Българският букмейкър предлага широка гама турнири в категорията “Тенис“, за който той съставя коефициенти и пазари. Разделът за залози е подреден, така че да не затруднява и обърква ентусиастите. В дългия списък с турнири са:

  • ATP турнири
  • WTA турнири
  • Challenger турнири
  • ITF турнири (за мъже и за жени)
  • Фед Къп
  • Купа Дейвис
  • Хопман Къп
  • Демонстративни турнири
  • Турнири от Големия шлем

Дори и някоя от категориите да не присъства на екрана, това не означава че не се подържа от букмейкъра, а просто в момента няма провеждащи се турнири от тази категория. Общо взето Ефбет ви позволява да залагате на всяко популярно тенис събитие в световен мащаб, от всяко място на света без почти никакви ограничения.

Тенис на живо

В този раздел буквално може да правите залози докато гледате на живо събитието. Това дава много предимства, като например да прецените койот двамата противници е в по-добра форма и има по-голям шанс за победа. Във всеки случай това ви дава шанс да видите някои действия преди да направите залог. Това е наистина полезно, тъй като често пъти мачовете не серазвиват по сценария, по който първоначално сте си представяли. Също така може да залагате за победителя във всеки следващ гейм, броя на точки в следващия гейм и дори кой първи ще достигне до две или три точки. Правилата за залагане на тенис на живо са прости. Основното е това, че трябва да поставите своя залог преди да започне действието. Докато точките се играят коефициентите ще се променят в зависимост от това кой взима предимство в мача.

С услугата “Пряко предаване“ екипът на Ефбет Ви предлага да изпитате горещите емоции от спортните залози и самата игра. В страницата на всяка тенис среща може да видите информация за резултата, сетовете, точките, изпълняващия сервис, и това в реално време. Също така коефициентите на всеки залог за показани за улеснение на играчите. Повечето играчи, които са решили да правят спортни залози на тенис предпочитат да не залагат предварително на даден мач, а да залагат на живо след като изчакат развоя на първите няколко гейма.

Обобщение

С развитието на технологиите, Ефбет позволява на своите играчи да се насладят на онлайн казино и спортни залози както никога до сега. С опцията “На живо“ Вие може да залагате докато гледате любимия си спорт.

Множеството тенис турнири и пазари в Ефбет са най-важната препоръка за всеки тенис фен, а също така това е и един от приоритетните спортове за компанията. Многобройните опции за залагане също са един от ключовите фактори за успех в нишата за спортни залози на живо.

От компанията са дали всичко от себе си, за да направят залагането на различните видове спорт лесно и удобно за всички техни клиенти, и да задоволят всичките им изисквания. Също така в сайта на букмейкъра има много информация за всеки вид спорт, която би била полезна на начинаещите.