Ефбет първа лига (Емилия Черкезова)

Новото име на първа лига е Efbet лига, а между БФС и компанията е сключен двугодишен договор.

Заради ситуацията efbet лига се провежда по по-различен регламент.

Класирания и отбори

По време на сезон 2020/2021г. се запазват четиринадесетте отбора, като в редовния сезон отборите играят по два мача. Всеки срещу разменено гостуване.

След това класиралите се от първо до шесто място отбори ще оформят първата шестица и ще играят по една среща. Тя ще бъде всеки срешу всеки. Така стават общо пет.

Това се налага и заради прекъсването заради пандемията от COVID-19.

Досега отборите от първите шест играеха при разменено гостуване. Така ставаха общо по десет мача на плейофите.

Отборите, които се класират съответно на седмо, осмо, девето и десето място оформят така наречената „Лига Европа“ и ще играят по две срещи, като класиралият се на семдо място отбор след тридесет и два кръга ще може да играе за Лига Европа плейоф срещу отбор от първите шест. Този, който е заел последно място, даващо право за участие на евротурнирите.

Тази, които са се класирали на 12, 13, 14 и място оформят пък друга четворка и ще играят по две срещи. Те пак са всеки срещу всеки и класиралите се на последните две места след 32 кръг изпадат. А отборът, който се е класирал на 12 място ще играе бараж с 3-тия отбор на ВПЛ за оставане.

Тази промяна се налага заради цялостното намаляване на броя на всички мачове за отборите, а и краткия период на игра, както и като финансово облекчение за отборите от ППЛ. Така се даваи възможност на сезона да завърши в срока, определен от УЕФА предвид провеждането на Първенството в Европа.

Залози и бонуси

Efbet достигат върха, въпреки променената ситуация във футбола. Онлайн букмейкърът предлага множество залози, а същевременно можете да се възползвате от бонусите и офертите при залагане на този спорт.

Използват се лесно, а букмейкърът предлага по няколко промоции за залагане. От офертата за регистрация до бонуси при презареждане на сметка – те са активни за вече регистрирани потребители.

Промоциите са различни за Спорт, Казино и други игри.

Тези за залагане на футбол може да прочетете по-долу.

Атрактивен е бонусът за нов киент. С цел да привлече ноиви изграчи, Efbet предлага добър начален бонус. Този бонус е за спортни залагания и разбира се може да се използва за залози на футбол.

Привлекателното е, че Efbet предлага максимална стойност на бонуса. Тоест – имате възможност да вземете 100% от бонуса.

За нови клиенти Efbet предлага бонус от 100% от първия депозит и вие можете да спечелите сума до 200 лева.

Желаетелно е играещите да прочетат пълните условия, за да могат да се възползват пълноценно от всички бонуси.

Бикмейкърът има непрекъснати срещи за залагания от големите първенства, Шампионска лига, Лига Европа и много други. За тези турнири можете да превъртите първоначалния бонус без никакъв проблем.

Единственото, което е добре да имате предвид е, че залозите трябва да са коефициент поне 1,20. Просто ако този коефициент е по-нисък, тези залози не се зачитат за превъртане на средства.

Имайте предвид съшо така, че ако спечелите веднъж от безплатния залог за футбол в efbet, не може да изтеглите сумата веднага, а пребва да превъртите бонуса на спортни залози на обща стойност 3 пъти неговия размер както и 3 пъти размера на депозита.

Тоест, при депозит от 200 лева с получен бонус в безплатни залози за същата сума, трябва да направите залози, които да са на обща стойност 1200 лева. Така ще превъртите бонуса.

Това се оказва изключително лесно за нов клиент на футбол, тъй като всеки ден Efbet предлага много богат тираж с мачове, а за тях са налични много залози.

Ако пуснете подсигурени фишове с двоен шанс за фаворитите в срещите само помнете, че коефициентът трябва да е 1.2 , за да може да превъртите бонуса.

Разбира се, Efbet се грижи и за вече регистрираните потребители. Бонус Презареждане е промо оферта за раздел Спорт и съответно с нея можете да залагате за футбол.

Това е много добър бонус за играчите, защото благодарение на него те могат да получат 100% бонус за първи направен депозит след като имат покана от Efbet.

След като сте получили бонуса можете веднага да започнете да залагате на футбол.

Това може да стане като изберете желани футболни срещи от тиражите на Efbet, а също може да проверите и залозите на живо на футбол и започнете превъртането на бонусите.

Един от плюсовете тук е, че превъртането на бонуса става много по-лесно – желателно е само да са направени залози на стойност един път размера на депозита с максимален коефициент 1,50.

Информирайте се винаги, следете за непрестанно случващите се неща в спорта и като следите актуална информация – новини, статистики, прогнози – ще бъдете уверени, когато правите залози и със сигурностняма как да не спечелите, когато правите залози.