Efbet Казино и Спортни Залози – Мнение #3 (Сергей Джогов)

Efbet е български сайт за спортни залози. В основната странца на сайта, ще откриете основното меню, което е разделено на няколко основни категории.

В първата категория „ Всички спортове“ ще откриете разнообразие от най-различни спортове, в т.ч. – голф, крикет, американски футбол, дартс, лека атлетика, снукър, баскетбол, зимни спортове, моторни спортове, безбол, келтски игри, надбягване с хрътки, бойни спортове, колоездене, покер, бокс, конни надбягвания и ръгби лига.

Във всяка една подкатегория, когато влезете, откривате коефициенти за които може да направите залог. Менюто е направено възможно най-удобно за всеки един потребител. Може да видите минали събития, предстоящи събития и събития които се случват в момента.

Второто основно меню е „Начална страница“. В нея може да откриете бързи линкове към събития, които се случват в момента на живо. Най-гледаните спортове в България попадат в тази страница. Това са Футбил, Тенис, Баскетбол и Волейбол. Всички събития в тези подкатегории са на живо. Залози се приемат за всеки един мач от посочените спортове.

Следващата основна категория е „На живо“. Тя е посветена на спортовете за които могат да се дават залози. По подобие на началната страница, с малки разлики.

Има меню “Cash out”, в което са посочени мачове, за които, ако сте направили залог – може да затворите във всеки един момент, когато пожелаете.

В категорията “Price Rush”, виждате наличните събития, за които коефициентът на който сте заложили има възможност да бъде увеличен, след като сте направили Вашия залог.

Има ново меню „Acca edge“. С тази нова услуга, всеки може да вземе залога си обратно в кеш, ако само една селекция е неуспешна. На този принцип работи новата услуга от Efbet. Преди това обаче трябва да се направят няколко неща. Обичайно, както обикновенно, добавяте селекция към фиша. Класираните залози ще имат знаа на Acca Edge до тях. Поставяте знака на Acca Edge върху залозите, това ще обнови селекцията. Поставят залога си, след като Edge вече е приложен.

Сергей Джогов