Efbet Мнение #10 (Авраам Гьоков)

Предполагам, че всеки запален по хазарта човек е играл в Предполагам, че всеки запален по хазарта човек е играл в Efbet. Аз съм им голям почитател и редовен посетител. Първото, което ми хареса в Efbet е това, че можеш да прехвърляш пари от спортните залози в покер игрите. Трансферът става лесно и прави залагането по-лесно и бързо, защото тегленето на пари от едно място и депозирането им в друго би ни струвало време и пари.

Останах с добри впечатления относно дизайна и техническата поддръжка. Когато имам проблем, операторите им ми помагат веднага. Нямам оплаквания относно изплащането на печалби. Нямам проблем и с плащане чрез VISA. Превеждат парите ми бързо.

Изпробвал съм много игри в Efbet. Фен съм на Шерлок Холмс и затова ми хареса играта Sherlock Mystery. Имах голям късмет в Efbet. Имат хубави бонуси и често изненадват играчите с добри промоции. Щедри са към новите клиенти. Предимството им, когато ги сравняваш с други компании е, че вече са се наложили из целия свят, никога не са лъгали или мамели клиент.

Почти не мога да се оплача от Efbet. Важните неща са им наред. Може би бих искал сайтът да е преведен на родния ми сръбски език. Виждал съм, че има български език, така че може би след време ще има като опция и сръбски език.

Имах малък проблем, докато разбера как става изплащането. Правех различни депозити от различни източници (Visa, Master card) и нямаше опция да ми преведат всички пари в една от тях, трябваше да бъде и в двете. Това са дребни проблеми, в сравнение с хубавите изживявания, които можете да очаквате, играейки в Efbet.

Авраам Гьоков