Efbet Казино и Спортни Залози – Мнение #40 (Делчо Желязков)

От известно време започнах да използвам Ефбет и оставам с генерално добро впечатление от няколко факта. На първо място – доволен съм от сайта. Достъпът до него е лесен и да направиш залог се случва по възможно най-семпъл начин. Имам дългогодишен опит в онлайн залаганията и преди години и един от основните проблеми бе да откриеш даден залог… Просто отнемаше твърде много време. В платформата на Ефбет нещата не стоят така. До такава степен всичко е улеснено, че съм сигурен, че дори възрастен човек ще може да направи залог без проблем.

Друго нещо, което много ми допада в сайта е, че самият дизайн е приветлив за окото и не напряга зрението. Това е важно за мен, защото имам проблем с очите и не веднъж съм се отказвал да използвам дадени онлайн платформи само, защото е трудно да фокусирам погледа си за няколко минути, когато фонът е дразнещ.

Позитивно мое наблюдение и нещото, което абсолютно ме спечели е това, че коефициентите за залагане тук са много по-добри. За хората, които залагат малки суми не прави голяма разлика, но за играчи като мен, които залагат на едро, това е значително. Дори и половин десета е от значение, когато става въпрос за висок залог, защото логично възможната печалба е по-висока. Всеки е тук, за да печели и се забавлява и когато някой ти дава повече от това е напълно нормално да се чувстваш по-задоволен като клиент.

Споменавайки задоволството на клиентите, искам да отбележа, че връзката на живо в Ефбет е на много професионално ниво. На много места големите букмейкъри избягват т. нар. чат на живо, което вкарва потребителя в едно безкрайно звънене и чакане по телефонните линии, което може да излезе скъпо. Чат връзката е много по-удобна и по-бърза, защото потребителя може да я осъществи в движение, докато е на работа или докато пазарува.

Друг много позитивен аспект от сайта е начинът на депозиране и съответно на теглене на средства. Сайтът работи с множество различни компании, които предлагат сигурни и удобни начини на транзакции. Финансово се чувствам сигурен и не се притеснявам никога за баланса си. Депозирането става за секунда и винаги, когато човек реши да направи залог на живо, но няма достатъчен баланс, може да се възползва от това и да хване добър коефициент без излишно забавяне. Имал съм такива проблеми с други сайтове за залагания, които няма да назовавам, но в никакъв случай не е приятно да пропуснеш шанс за добър залог само, защото депозирането се случва бавно и коефициента рязко се променя. За щастие това никога не ми се случвало в сайта на Ефбет.

На последно място искам да кажа, че верификацията на акаунта се случва безпрепятствено. Това е от изключително значение, защото има сайтове, в които до ден днешен не съм успял да намеря начин да се верифицирам успешно. Изпратените документи се обработват много бързо, което ме печели като клиент до такава степен, че не веднъж, когато съм бил в компания с приятели, които не залагат често, но имат амбицията да го правят за забавление, съм препоръчвал регистрация именно в Ефбет, защото от личен опит знам, че става бързо.

Препоръчвам на всеки да даде шанс на сайта и вярвам, че няма да остане разочарован. Лично аз бях скептичен, защото не вярвах, че подобна платформа за залагане може да се реализира на територията на България, но бях опроверган. Мина се известно време, в което само се канех да си направя регистрация в Ефбет и мога да кажа, че само съжалявам, че не съм си я направил по-рано. Това е едно загубено време, което сега приятно компенсирам, чрез удобствата, които сайтът ми доставя. Качеството е чудесно и вярвам, че ще продължи да бъде такова.