Дартс залози – Ефбет (Цвятко Димов)

Водещият букмейкър Ефбет предлага голям избор от различни спортни залози. В тях е включен и дартса. В програмата на уебсайта може да видите предстоящите дартс игри, на които можете да залагате. Не винаги има игри, на които да залагате, тъй като не винаги има турнири, на които да залагате. Но по време на турнирите можете да направите много залози както преди играта, така и на живо.

Защо да залагате на дартс

В миналото дартса е бил просто спорт в баровете, използван за развлечение. От тогава се е превърнал в мулти-милионна индустрия с хиляди фенове из целият свят.

Но защо е толкова популярен?

Много е просто. Дартса е ободряващ и успокояващ спорт за гледане. В големите турнири, публиката аплодира на всеки дарт, който бива хвърлен, или поне на всеки 180 точки.

Но защо да залагате на дартс?

Всеки може да победи опонента си, ако има късмет в този ден. Нищо не се знае в по-малките турнири и залозите могат да носят огромни печалби, когато има нереални обрати.

При залозите на живо, също така коефициентите са много добри. Само 1 лошо хвърляне може да обърне цялата игра и печелещият вече да изостава.

Как се залага на дартс

Тъй, като дартса не е един от най-популярните спортове, става обект на интересв хазарта, когато има големи турнири. Някои от първенствата, покрай които става обект на интерес са:

  • Световното Първенство
  • Премиър Лигата
  • Световните серии

Това са само някои турнири, по време на които дартса придобива популярност в хазарта. По време на тези и други големи турнири е времето, по което можете да се съсредоточите да залагате.

Сред залози можете да намерите най-различни видове:

  • Резултат от мача – това е най-популярният вид залози. Уверете се, че сте заложили преди да бъде хвърлен първият дарт.
  • Хендикап – като доста други спортове, и при дартса има хендикап залози.
  • Най-много пъти уцелил 180 – Всички обичаме максимуми. Дори ако е просто да чуем коментатора казвайки „Сто и осемдесет!!“. Но колко пъти мислите, че ще се случи в една игра? Добра стратегия е да знаете колко сета ще се играят и да проверите играчите по принцип горе-долу колко пъти целят 180.

Както всички останали спортни залози се нуждаете от план и стратегия. За да имате успех при залагането, ще трябва да имате студен подход с точни изчисления и да не бъдете водени от емоции.

Залози на живо

Дартсът е много динамичен спорт с много обрати и потенциални печалби. Не се ограничавайте само до залог за победител, а търсете и алтернативни залози. Следете играта на живо постоянно и гледайте дали вашият играч се справя. Така ще можете да си напаснете стратегията спрямо мача.

Стратегия

Една от най-печелившите стратегии в дартса се прилага само в големите турнири. В тези турнири обратите не са толкова често срещани. Строгите фаворити много често излизат като победители не само в мачовете, а и в целият турнир.

Съвети

Има толкова много малки подробности и нюанси в дартса, че трябва да внимавате колко се заплесвате във вълнението и колко залагате, за да не надвишите лимитите си. Винаги гледайте играта на живо и правете нови залози в зависимост от начина, по който се развива играта.

Не се притеснявайте да залагате срещу фаворита. Това, че той е предполагаем победител, не значи, че не може да загуби. Играта е много динамична и при една грешка може да стане голям обрат и да си тръгнете с грандиозни печалби. Не надценявайте фаворитите.

Следете играчите, на които обмисляте да залагате. Понякога те може да са играли много мачове преди това и да не са в добра форма или да са пътували и да са изморени. Също така, в някои случаи те могат да имат някакви травми, които да пречат на играта им.