Букмейкъри с най високи коефициенти (Ненко Денев)


Сайтът, който ще разгледаме е водещ на територията на страната за любителите на спортни залагания, казино игри, видео залози и други. Започнал развитието си в последните 5 години на българския пазар efbet.com е платформата, предоставяща изключително привлекателни и конкурентни коефициенти на своите потребители. Компанията ефбет не спира да развива структурите си както в страната, така и в чужбина. В пределите на България можем да срещнем редица обекти, които са под крилото на ефбет като барове, спортни обекти и други.

В стремежа си да се установи като основен играч на пазара и най-разпознаваема марка след любителите на спорта, ефбет е възприел практиката на постоянно спонсорство в българския спорт – футбол, баскетбол, волейбол и др.

Ще опитаме да направим анализ на обхвата, който покрива ефбет и причините, които го правят най-разпознаваемата марка и най-предпочитано място за залози от българските клиенти.

Важно е да се спомене, че ефбет е напълно лицензиран според българското законодателство, което го прави привлекателно място за хората заради надеждността на залозите, сигурното и бързо изплащане на печалби и постоянната подкрепа, която се оказва от екпита на сайта, който работи денонощно и ежеседмично в полза на потребителя.

От гледна точка на популярност в страната, ефбет заема челно място, особено сред хората в активна възраст, а дори и по-възрастните, които обикновено предпочитаха местните малки букмейкърски пунктове, които на територията на България вече не съществуват. Значителен дял от тази удовлетвореност е заради безупречния интерфейс на сайта, лесно разпознаваемите игри, бонус, джакпоти и препратки в сайта. Една от основните причини, поради които редовният играч предпочита ефбет е заради постоянните бонуси, предлагани и тяхната давност. В зависимост от депозитите, които се правят, съществуват кампании, които позволяват да се използват допълнителни бонус средства в акаунта на всеки играч.

За да стигнем до основната причина за високия трафик на сайта, а именно високите коефициент, е нужно да споменем, че екипът на ефбет разполага с опитни координатори и анализатори, които в реално време дават адекватна оценка на спортното мероприятие, което оценяват, за да са сигурни, че предоставеният коефициент напълно задоволява клиента. Стигаме до спортните събития и коефициентите, които се предоставят за тях: Напълно основателно е да се спомене, че ефбет предоставя огромен на брой типаж коефициенти, от които всеки от нас да се възползва. Когато селектираме определено футболно мероприятие например, броят различни секции е огромен, коефициенти са налични за следните подразделения:

  • Краен изход на срещата
  • Краен изход на полувремето
  • Кой отбор ще отбележи първи гол
  • Колко гола ще отбележи домакина
  • Колко жълти картона ще има в срещата
  • Ще има ли червен картон
  • Първи голмайстор
  • Последен голмайстор
  • Хендикап прогнози и много други.

Излишно е да споменаваме, че коефициентите обикновено са доста по-високи от тези на по-малките сайтове за залози в страната.

Дизайнът на секцията със спортните събития дава възможност на потребителите лесно и свободно да променят събитието, да следят трендовете на промени, да гледат спортното събитие на живо, да следят статистиката и да правят най-точните и доходоносни залози.

Една от новостите на ефбет е възможността да се ползва и мобилна версия на сайта, която ти позволява срещу минилно изразходване на мобилни данни да получаваш в реално време информация за събията, на които си решил да поставиш своя залог.

Изключително успешно е нововъведението от страна на екипа на ефбет е да мениджираш своя залог по време на събието, на което си заложил. „Затвори залог“ е опция, която не всички сайтове в страната предоставят, а това прави ефбет номер 1 сайт за минимизиране на загуби и максимизиране на печалбите.

Не трябва да се подценява и скоростта на екипа по отношение на бързото обработване на залозите. Когато си събрал екип пълен с професионалисти, можеш да очакваш, че високите и конкурентни коефициенти ще донесат висока удовлетвореност на клиента ти и ще го накара в утрешния ден да не се колебае коя платформа за онлайн залози да избере, когато е избрал спортното събитие, на което иска да заложи.